Service-elektriker

Vill du arbeta i en miljö med härliga medarbetare, högt tempo och stor mått av entreprenad-anda? På PMC är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en erfarna service-elektriker inom el. Vi söker Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Rollen som service-elektriker på PMC innebär att du ansvarar för dina service-uppdrag som du blir ansvarig för. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

  • Ansvar för dina projekt, ofta löpande projekt till våra avtalskunder
  • Utveckla och bevara våra kundrelationer
  • Vara delaktig i PMC förbättringsarbeten

Som service-elektriker på PMC får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa våra förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

På PMC har vi kompetens inom både el, data/tele och säkerhet och arbetar ofta med samtliga installationer i våra projekt. Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, kommuner och landsting.

Vem är du?

Vi söker dig som har en el-teknisk utbildning och minst 5 års erfarenhet av rollen som service-elektriker. Har du erfarenhet som installations-elektriker är det en merit. B-körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att göra ett bra servicejobb åt våra kunder. Vidare har du en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann och arbetar engagerat med att hålla ihop dina serviceprojekt från start till mål.

För att trivas och lyckas på PMC behöver du:

  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På PMC jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör PMC till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På PMC gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

PMC eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

 

Mer info: 

Stockholm - Ansök här

Kontaktperson: Jan Kantola
Telefon: 070-410 27 57
Mail: Jan.Kantola@powermen.se
Område: Stockholms stad
Yrkesroll: Bygg och hantverk, Elektriker
Typ av anställning: Heltid, Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdagen: 23 Juli 2018

Västerås - Ansök här

Kontaktperson: Kaj Peltokangas
Telefon: 073-773 29 42
Mail: Kaj.Peltokangas@powermen.se
Område: Västerås
Yrkesroll: Bygg och hantverk, Elektriker
Typ av anställning: Heltid, Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdagen: 23 September 2018

Norrtälje - Ansök här

Kontaktperson: Björn Johansson
Telefon: 073-773 29 04
Mail: Bjorn.Johansson@powermen.se
Område: Norrtälje
Yrkesroll: Organisation och ledning, Projektledare
Typ av anställning: Heltid, Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdagen: 23 September 2018