KALKYLATOR!

Vi expanderar kraftigt, därför söker vi omgående en kalkylator för tillsvidare anställning. Placering i Västerås.

Vi söker kalkylator inom elinstallationsbranschen.

Som kalkylator på PMC ansvarar du för att från tilldelning av anbudsprojekt/förfrågan till kalkylgenomgång säkerställa och räkna med samtliga kostnader för projektet.
Du ansvarar även för att kalkylen fungerar som underlag för framtida inköp till projektet. Du kommer främst kalkylera entreprenad-projekt, både AB04 och ABT06.

Dina arbetsuppgifter

Som kalkylator är du ansvarig för inläsning och tolkning av handlingar samt kalkylering för anbudsprojekt som företaget valt att lämna anbud på.

Du skapar förfrågningsunderlag till anbuden och du förhandlar med grossister/leverantörer och underentreprenörer om bästa villkor tillsammans med nära samarbete med vår inköpschef.

Du medverkar vid kalkylgenomgång. När kalkylavdelningen överlämnar ett vunnet anbud till projektledaren är du tydlig och informativ vilka ramar och riktlinjer som gäller för att hålla den upprättade kalkylen.

När projektet är genomfört görs en efterkalkyl tillsammans med projektledaren för att stämma av faktiskt utfall mot upprättad budget. Du ansvarar för att bygga upp nyckeltal.

Du rapporterar till VD.

I rollen som kalkylator använder man sig främst av kalkylprogram Bidcon, Office-paketet och vårt affärssystem Entré.

Din bakgrund/personlighet

Du har arbetat minst 5 år med kalkylering inom elteknik.

Du har goda kunskaper inom entreprenad-juridik.

Du gillar att managera många olika arbetsuppgifter ärenden samtidigt som du har fokus på att hålla ”deadlines”.

Är du målinriktad, noggrann, strukturerad, kommunikativ och analytisk så har du rätt personlighet. Du kommer att jobba både självständigt och i team beroende på projektets storlek och komplexitet.

För att klara av dina dagliga uppgifter ser vi att du är mycket erfaren att jobba i MS Office. Goda kunskaper i Excel är ett krav.

Vill du veta mer, vänligen kontakta
Lasse Karlsson 070- 208 42 14,

Skicka din ansökan till:

lasse.karlsson@powermen.se